Splošna priprava mladih

V društvu imamo atletsko treniranje mladih tekačev. Glede na to, da je atletika osnova večine športov in imamo kvalitetno znanje in dolgoletne trenerske izkušnje tako s šprinterji kot s tekači, smo pripravili program splošne in kondicijske priprave za mlade nogometaše. Trening je uporaben tudi za druge športe z žogo. Lahko se dogovorimo za individualno vadbo ali za trening v manjših homogenih skupinah.

Nudimo kvaliteten trening, odlično tekaško in splošno gibalno tehniko, koordinacijo in sodoben trening splošne in namenske moči za določen šport. Treninge vodi atletski trener specialist z dolgoletnimi tekmovalnimi izkušnjami z atleti v različnih tekaških disciplinah.

Pokličite nas.

 

 

Varen in koristen tek

Ob vseh koristih teka je vedno nevarnost, da se lahko tudi kaj zalomi, zato vam tukaj ponujamo nekaj opomb in nasvetov, da bo težav čim manj. 

Tukaj boste našli nekaj nasvetov za resne rekreativne tekače, ki se pripravljajo za razne maratonske nastope kot tudi za ljubiteljske, ki želijo predvsem narediti kaj koristnega za svoje dobro počutje. Mogoče bo koristen tudi opis tekaških težav in pomoč pri odpravljanju le teh. Spremljate pa lahko tudi tekaške kolumne, ki so objavljene v Logaških novicah vsak mesec.

Z nami ne bo lažje, bo pa varneje in hitreje.

Živeti s športom pomeni biti svoboden kot ptica. Zares iskrena hvala, ker letite z nami.